Oldal kiválasztása

Mindenekelőtt hangsúlyoznánk, hogy ez nem egy PR cikk, csak egy remek lehetőséget szeretnénk bemutatni Neked, hogy hozzánk hasonlóan olcsón nyaralhassál SZÉP kártyád segítségével.

Biztosan hallottál már kuponos utazásokról – interneten vásárolható akciós utazásokról, amikor a szállodák alapárjaihoz képest 40-60, néha 80% százalék kedvezménnyel utazhatunk el az ország különböző pontjaira. Ez már alapból is rendkívül kedvezően hangzik, de mit szólnál, ha mindezt fizethetnéd SZÉP kártyád segítségével?

Bár néhány kuponos oldalon, egyes esetekben lehet fizetni SZÉP kártyával, jelenleg Magyarországon az egyetlen nagy kuponoldal, ahol minden belföldi utazást meg lehet váltani SZÉP kártyával a www.maiutazas.hu

Ráadásul mindegyik SZÉP kártyát (OTP, MKB és K&H SZÉP kártyát) elfogadják, sőt a SZÉP kártya mindhárom zsebéből lehet fizetni az utazásért.

Az akciós utak általában 2 vagy 3 éjszakára szólnak különböző három, négy vagy ötcsillagos szállodákba Magyarországon. Ha felkeltette érdeklődésed, itt tudod megtekinteni a weboldalt:

MaiUtazas.hu